Už vás nebaví jak jsou všichni lepší? Chcete také patřit mezi elitu?
Pokud ano mám tu pro vás řešení :-)
Na internetu jsou takzvané ''klikačky'' nabízí reklamy a vy na ně klikáte a za to získáváte peníze. [color:83ff="Red"][SIZE="5"]
Nic za to neplatíte oni platí vám[/SIZE]
Až naklikáte dost peněz tak si můžete za ty peníze koupit zlatky . Nejčastěji vám platí v $ a v €.
Registrace : Kliknete na odkaz ( viz níže ) Dáte register creat a new acount nebo join now záleží co tam bude :-) . Pak vyplníte nick , heslo , email , aleremail nebo paypalemail. ( pokud nemáte vyplňte normálně svuj jakej používáte ) , Refferal tam nechte to co tam bude ,někde musíte odškrtnou že souhlasíte s pravidly a někde ne pak opište kod a hurá máte učet :-)
Dejte login vyplňte nick a heslo a jste přihlášení. Dáte surf ads nebo vieds ads podle toho co tam bude :-) máte tam teď několik odkazu tak klikněte na jeden a počkejte 30 s ( na hoře je odpočítávání ) pak se objeví zelená fajfka a dostanete peníze ale pokud bude červená je tam nějaká chyba. Na odkazy klikejte po jednom. v My stats máte přehled peněz :-)
Stránka:
http://freemoney.yc.czDoporučuji to aspoň zkusit já už mám plus učet na 60 dnů :-)